国产免费一区二区三区在线观看_日韩av高清不卡_91精品在线免费观看_国产日产欧产精品推荐色_欧美精品一区二区在线观看_国产精品91免费在线_精品国产一区二区三区久久久_91中文精品字幕在线视频_97久久超碰福利国产精品…_激情伊人五月天久久综合

您現在的位置:首頁>成人教育>成考輔導

成考輔導

湖北省成人高考高等教育學士學位英語考試全真模擬試題
時間:2021-12-11訪問量:5374

  Part I Vocabulary and Structure (20 points)

  Directions: In this part there are 20 incomplete sentences. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose the ONE answer that best completes the sentence. Then mark the best choice and mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

  1. He knows little of English, to say ________ of English culture.

  A. something B. everything C. nothing D. anything

  2. Being ignorant of the law is no ________ of breaking the law.

  A. reason B. excuse C. ground D. point

  3. The new law, it is said, will be ________.

  A. put into effect B. taken into account

  C. kept in sight D. brought to mind

  4. Life is often compared ________ a stage by many writers.

  A. like B. as C. with D. to

  5. Television makes us better ________ than ever before.

  A. inform B. informing C. informed D. to be informed

  6. You could have done much better yesterday. Why ________?

  A. didn’t you B. couldn’t you C. hadn’t you D. shouldn’t you

  7. Air, or ________ is called atmosphere, surrounds the whole earth.

  A. it B. that C. which D. what

  8. If I do something in vain, I do it ________.

  A. without interest B. without success C. with difficulty D. with ease

  9. The old man walked slowly, stopping frequently ________.

  A. on rest B. at rest C. resting D. to rest

  10. The pain will go away ________.

  A. by and by B. by any chance C. all over D. at present

  11. Don’t you think it is time you ________ smoking?

  A. give up B. gave up C. would give up D. should give up

  12. ________ was pointed above, this substance can be used as a substitute.

  A. It B. That C. What D. As

  13. I couldn’t find Peter, ________ did I know where he had gone.

  A. never B. either C. nor D. as

  14. If I say I don’t think much of this book, this means that ________.

  A. I never read it B. I seldom think about it

  C. I have no idea of it D. I have a poor opinion of it

  15. When you ________ this over with her, you should not see her any more.

  A. talk B. talked C. will talk D. talking

  16. The ________ flowers were all that remained.

  A. two yellow little B. little two yellow

  C. yellow two little D. two little yellow

  17. The Olympic Committee has drawn up strict rules for the sportsmen to ________.

  A. go by B. go on C. go over D. go after

  18. I’m far from ________ with what you have done.

  A. pleased B. pleasing C. pleasure D. please

  19. The ability ________ is very important for any speaker.

  A. to hear clearly B. to be clearly heard

  C. to hearing clearly D. to being clearly heard

  20. ________ she finds out that you’ve lost her books.

  A. As if B. Even if C. What if D. Suppose that

  Part II Reading Comprehension (40 points)

  Directions: There are four passages in this part. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A, B, C and D. You should decide on the best choice and mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

  Passage 1

  “High tech” and “state of the art” are two expressions that describe very modern technology. High tech is just a shorter way of saying high technology. And high technology describes any invention, system of device that uses the newest ideas or discoveries of science and engineering. What is high tech? A computer is high tech. So is a communications satellite. A modern manufacturing(生產) system is surely high tech. High tech became a popular expression in the United States during the early 1980’s. Because of improvements in technology, people could buy many new kinds of products in American stores, such as home computers, microwave(微波) ovens, etc.

  “State of the art” is something that is as modern as possible. It is a product that is based on the very latest methods and technology. Something that is “state of the art” is the newest possible design or product of a business or industry. A state of the art television set, for example, uses the most modern electronic design and parts. It is the best that one can buy.

  “State of the art” is not a new expression. Engineers have used it for years to describe the best and most modern way of doing something. Millions of Americans began to use the expression in the late 1950’s. The reason was the computer revolution. Every computer company claimed that its computers were “state of the art”.

  Computer technology changed so fast that a state of the art computer today might be old tomorrow. The expression “state of the art” became as common and popular as computers themselves. Now all kinds of products are said to be “state of the art”.

  21. What is the purpose of the passage?

  A. To tell how “high tech” and “state of the art” have developed.

  B. To give examples of “high tech”.

  C. To tell what “high tech” and “state of the art” are.

  D. To describe very modern technology.

  22. What can we infer from the passage?

  A. American stores could provide new kinds of products to the people.

  B. High tech describes a technology that is not traditional.

  C. “State of the art” is not as popular as “high tech”.

  D. A modern plough pulled by oxen is “state of the art”.

  23. All the following examples are high tech EXCEPT ________.

  A. a microwave oven B. a home computer C. a hand pump D. a satellite

  24. Which of the following statements is NOT true?

  A. Since the computer revolution, the expression “state of the art” has become popular.

  B. “State of the art” means something that is the best one can buy.

  C. With the rapid development of computer technology, a state of the art computer may easily become out of date.

  D. All kinds of products are “state of the art” nowadays.

  25. The best title for the passage is ________.

  A. Computer Technology B. High Tech and State of the Art

  C. Most Advanced Technology D. Two New Expressions

  Passage 2

  Cheating: the income tax deadline(最后期限) approaches and some taxpayers’ thoughts turn to it. Test time approaches and some students’ thoughts turn to it.

  “You want something you can’t get by behaving within the rules, and you want it badly enough you’ll do it regardless of any guilt or deep regret, and you’re willing to run the risk of being caught.” That’s how Ladd Wheeler, psychology(心理學) professor at the University of Rochester in New York, defines cheating.

  Many experts believe cheating is on the rise. “We’re suffering a moral breakdown.” Pinkard says, “We’re seeing more of the kind of person who regards the world as a series of things to be dealt with. Whether to cheat depends on whether it’s the person’s interest.” He does, however, see less cheating among the youngest students.

  Richard Diensbier, psychology professor at the University of Nebraska in Lincoln, believes that society’s attitudes account for much of the increase in cheating.

  “Twenty years ago, if a person cheated in college, society said: That is extremely serious, you will be dropped for a term if not kicked out permanently,” he says. “Nowadays, at the University of Nebraska, for example, it is the stated policy of the College of Arts and Sciences that if a student cheats on an exam, the student must receive an “F” on what he cheated on. That’s nothing. If you’re going to flunk anyway, why not cheat?”

  “Cheating is most likely in situations where the vital interests are high and the chances of getting caught are low,” says social psychologist, Lynn Kahle of the University of Oregon in Eugene.

  26. The passage centers on ________.

  A. convincing the reader that cheating is immoral

  B. discussing the reasons for cheating

  C. describing how students cheat on exam

  D. discussing how to control cheating

  27. Cheating tends to occur when ________.

  A. one wants something badly

  B. one can’t get something in a right way

  C. it is not very likely to be revealed

  D. a series of things has to be dealt with

  28. Which of the following is true according to the passage?

  A. It is forgivable to cheat unless money is involved.

  B. There has been a quick increase in cheating.

  C. Most cheaters are college students.

  D. Cheaters do not feel guilty and regretful.

  29. What can be inferred from the passage?

  A. Cheating is widespread because society is too tolerant.

  B. Cheating is the result of intense pressure.

  C. Cheating is cheating, whether on a test or on any other occasions.

  D. Cheating comes together with civilization.

  30. The word “flunk” in paragraph 5 could best be replaced by which of the following?

  A. Fear B. Fail C. Be pleased D. Succeed

  Passage 3

  The young people who talk of the village as being “dead” are talking nothing but nonsense, as in their hearts they must surely know.

  No, the village is not dead. There is more life in it now than there ever was. But it seems that “village life” is dead. Gone for ever. It began to decline(衰落) about a hundred years ago, when many girls left home to go into service in town many miles away, and men also left home in increasing number in search of a work, and home was where work was. There are still a number of people alive today who can remember what “village life” meant in the early years of the present century. It meant knowing and being known by everybody else in the village. It meant finding your entertainment in the village of within walking distance of it. It meant housewives tied to the home all day and every day. It meant going to bed early to save lamp-oil and coal.

  Then came the First World War and the Second World War. After each war, new ideas, new attitudes, new trades and occupations were revealed to villagers. The long-established order of society was no longer taken for granted. Electricity and the motorcar were steadily operating to make “village life” and “town life” almost alike. Now with the highly developed science and technology and high-level social welfare for all, there is no point whatever in talking any longer about “village life”. It is just life, and that a better life.

  Finally, if we have any doubts about the future, or about the many changes which we have seen in our lives, we have only to look in at the school playground any mid-morning; or see the children as they walk homeward in little groups. Obviously these children are better fed, better clothed, better educated, healthier, prettier than any generation of children that ever before walked the village street.

  31. By saying that village is not dead, but “village life” is dead, the writer suggests that ________.

  A. those young people who talk of the village as being “dead” are wrong

  B. the two statements are against each other

  C. “village life” today is rather uninteresting

  D. “village life” today is no longer like what it used to be

  32. It was ________ that “village life” began to take a sharp turn.

  A. about a century ago

  B. during the two world wars

  C. with electricity and motorcars introduced into the village

  D. only recently

  33. As is suggested in paragraph 2, villagers in the past ________.

  A. lived a simpler life than villagers today

  B. knew fewer people than villagers today

  C. found it difficult to enjoy themselves

  D. liked to wash themselves with cold water

  34. The expression “… there is no point whatever in talking about …” in paragraph 3 means that ________.

  A. there is no end to the talking about… B. it is harmful to talk about…

  C. it is not meaningless to talk about… D. there is no reason for talking about…

  35. From the passage we can see that the writer’s attitude toward “village life” is ______.

  A. positive B. negative C. neutral D. unclear

  Passage 4

  We all know that it is possible for ordinary people to make their homes on the equator(赤道), although often they may feel uncomfortably hot there. Millions do it. But as for the North Pole(北極) — we know that it is not only a dangerously cold place, but that people like you and me would find it quite impossible to live there. At the present time only the scientists and explores can do so, and they use special equipment. Men have been traveling across and around the equator on wheels, on their feet or in ships for thousands of years; but only a few men, with great difficulty and in very recent time, have ever crossed the ice to the North Pole. So it may surprise you to learn that, when traveling by air, it is really safer to fly over the North Pole than over the equator. Of course, this is not true about landings in the polar region (which passenger aeroplanes do not make), but the weather, if we are flying at a height of 5,000 metres above the Pole, is a delight. At 4,000 meters and more above the earth you can always be sure that you will not see a cloud in the sky as far as the eye can reach. In the tropics(熱帶), on the other hand, you are not certain to keep clear of bad weather even at such heights as 18,000 or 20,000 meters.

  Aeroplanes can’t climb as high or as quickly in cold air as in warm air. Nor can clouds. In practice, this is an advantage to the aeroplane, which is already at a good height when it reaches the polar region and so does not need to climb, while at the same time cold air keeps the clouds down low.

  36. “Millions do it.”(Para 1, sentence 2) In this sentence “do it” refers to ________.

  A. feeling uncomfortably hot on the equator B. flying over the North Pole

  C. flying over the equator D. making homes on the equator

  37. The polar region is ________.

  A. a good place to land at by aeroplane B. a good place to fly over

  C. a difficult place to fly over D. a good place to live in

  38. It is a delight to fly at the Pole because there ________.

  A. planes fly higher than at the equator

  B. the eyes can reach about 4,000 metres

  C. planes are clear of bad weather

  D. planes fly more quickly than at the equator

  39. Aeroplanes can climb quickly ________.

  A. in warm air B. in cold air

  C. when it reaches the polar region D. only when the clouds are down low

  40. Aeroplanes usually do not need to climb quickly or fly high in the polar region because ________.

  A. they do not land there B. there are no clouds at all

  C. they can cross the ice with special equipment D. it is very cold

  Part III Cloze (10 points)

  Directions: There are 10 blanks in the following passage. For each blanks there are four choices marked A, B, C and D, you should choose one that best fits into the passage. Then mark the answer by blanking the corresponding letter on the Answer Sheet with a pencil.

  For reasons of safety and ease of maintenance, Washington and dozens of other communities are building rubber sidewalks made 41 ground-up tires of cars and bikes. The rubber squares are up to three times more expensive than concrete squares but 42 longer, because tree roots-and freezing weather won’t crack them.

  That, 43 , could reduce the number of slip-and-fall complaints made 44 uneven pavements. The shock-absorbing surface also happens to be easier on the joints of slow runners and more forgiving when someone slips or falls. And the rubber sidewalks are considered more environmentally friendly. They 45 a way to recycle some of the estimated 290 million tires 46 out each- year in the United States, and they do not restrict tree roots the way concrete squares 47 . Since 2001, a company, Rubber sidewalks, has been grinding thousands of, old tires into small pieces, 48 sticky substances and baking the material into sidewalk sections that weigh less than eleven pounds a square foot, or a quarter of the weight of concrete. The rubber squares are now 49 in two colors of gray and orange. The District of Columbia has spent about $40,000 to replace broken concrete with the rubber squares here and there in a residential 50 northeast of the Capital.

  41. A. of B. on C. by D. for

  42. A. stay B. last C. exist D. survive

  43. A. by turns B. by return C. in turn D. in return

  44. A. for B. with C. to D. against

  45. A. furnish B. offer C. give D. refer

  46. A. thrown B. throwing C. threw D. throws

  47. A. doing B. done C. did D. do

  48. A. add B. added C. adding D. adds

  49. A. available B. accessible C. advisable D. achievable

  50. A. zone B. location C. position D. neighborhood

  Part IV Translate from English to Chinese (20 points)

  Directions: Read the following passage and translate the 5 parts underlined in the following passage from English into Chinese and write them on the Translation Paper.

  (51)One study shows that Americans prefer to answer with a brief “Yes”, “No”, “Sure”, or the very popular “Yeah” rather than with a longer reply. (52) But brief replies do not mean Americans are impolite or unfriendly to some extent. Very often, Americans are in a hurry and may greet you with a single word “Hi”, indeed; this is a greeting you will hear again and again during your stay in the United States. It is used by everyone, regardless of rank, age or occupation. (53)However, those who are accustomed to longer greetings may require a little more time before they feel comfortable with American simple talk.

  Americans sometimes use plain talk when they are uncomfortable. (54) If people praise them or thank them in an especially polite way, they may become uncomfortable and not know what to say in reply. They don’t want to be impolite or rude. You can be sure that they liked what was said about them. Except for certain holidays, such as Christmas, Americans don’t usually give gifts. (55)Thus, you will find Americans embarrassed as they accept gifts, especially if they have nothing to give in return. They are generally a warm but informal people.

  Part V Writing (30 points)

  For this part, you are allowed 30 minutes to write a composition on the topic:

  Do “Lucky Numbers” Really Bring Good Luck? Write at least 100 words and base your composition on the outline below and use the words for references as many as you can.

  1. 有些人認為某些數字會帶來好運。

  2. 我認為數字和運氣無關,……

  解析

  Part I Vocabulary and Structure

  1. C【句意】他不懂英語, 更不必說英語文化了。

  【解析】考查固定搭配to say nothing of“更不必說,更談不上”。

  2. B【句意】不懂法不是犯法的借口。

  【解析】excuse“借口”;reason“原因”;ground“基礎”;point“意義”。B正確。

  3. A【句意】據說新法規將開始執行。

  【解析】put into effect“使生效,實行”;take into account“把…考慮在內”;keep in sight“看見”;bring to mind“想起”。根據題意,A正確。

  4. D【句意】生活經常被作家比作舞臺。

  【解析】compare to“比作”;compare with“與…相比”。沒有compare as和compare like的搭配。因此D項正確。

  5. C【句意】電視使我們比以往更見多識廣。

  【解析】informed是形容詞,“有知識的,了解情況的,見聞廣的”。其他三項均不符合句意。

  6. A【句意】你昨天本來能夠做得更好,可你為什么沒做好?

  【解析】 could have done: 本能夠做某事,而實際卻沒做,是虛擬語氣,但后半句why didn’t you? 不是虛擬語氣,表示真實狀態 — 昨天的情況。因此選A項。

  7. D【句意】空氣,或者是被稱為大氣的東西,包圍著整個地球。

  【解析】what(連詞)在此句中引導名詞從句與air并列作句子的主語。

  8. B【句意】如果我做某事是徒勞,那就是說我做這事沒成功。

  【解析】in vain“徒勞,無效”,與without success意思相符。without interest“沒興趣的”;without difficulty “毫不困難的”。

  9. D【句意】那位老人行走緩慢,時常停下來休息。

  【解析】stop后面可以有兩種非謂語動詞形式,即:stop to do: 停止某事去做另一件事;stop doing: 停止正在做的某件事情。根據題意,D正確。

  10. A【句意】不久以后疼痛將會消失。

  【解析】by and by“不久以后”;all over“到處”;at present“目前,現在”;by any chance“萬一,碰巧”。根據題意,A正確。

  11. B【句意】你不認為該是戒煙的時候了嗎?

  【解析】句型:It is time + that…中由that引導的從句是虛擬語氣句型。從句中的動詞應為一般過去時。

  12. D【句意】正如上面指出的,這種物質可以被用作替代品。

  【解析】此句型是由關系代詞as引導的定語從句,as在定語從句中用作主語。

  13. C【句意】我找不到彼得, 也不知道他去了哪里。

  【解析】nor“也不”,置于否定句之后,在nor之后接“助動詞+主語+動詞”或“be動詞+主語”的倒裝句。

  14. D【句意】如果說我對這本書評價不高,這意味著我對這本書評價不好。

  【解析】not think much of…:“對……評價不高”與have a poor opinion of …:“對……評價不好或不高”的意思相同。資料來源:31省市學位英語網www.31xuewei.com

  15. B【句意】既然你跟她商談過這件事,你就不應該再見她。

  【解析】when 在此句中的意思是“既然”,引導狀語從句。又因為句子表示的是過去的含義,應該選擇過去時態。故B正確。

  16. D【句意】就剩下這兩朵小黃花了。

  【解析】當若干個形容詞修飾一個名詞時,排列順序是:數量 + 質量 + 大小 + 顏色 + 狀態 + 名詞。

  17. A【句意】奧委會制訂了嚴格的規則要運動員遵循。

  【解析】go by“遵循”;go on“繼續”;go over“復習,檢查”;go after“追逐,追求”。

  18. A【句意】對你所做的事情我很不高興。

  【解析】far from(副詞詞組)“遠非,完全不,非但不”。所以應選pleased,表示狀態。

  19. B【句意】讓別人聽明白,這種能力對任何說話人都是很重要的。

  【解析】動詞不定式作定語修飾ability,而且此處應使用被動語態的形式。

  20. C【句意】如果她知道了你弄丟了她的書怎么辦?

  【解析】as if“好像”;even if“即使,縱然”;what if“如果…怎么樣?”;suppose that“假如”,后跟從句。

  Part II Reading Comprehension

  21. C【解析】主旨題。全文分別講述了什么是high tech(高端技術)和the state of arts(當前最新水平)。故選C是正確答案。

  22. A【解析】推理判斷題。第一段最后一句“由于技術的進步,人們在美國的商店里能夠買到許多新產品。”從此句可以推斷出:美國的商店可以為人們提供新產品。

  23. C【解析】 細節題。答案在第一段第四句至第一段最后一句可知A、B、D項都是高科技,只有C項不是。

  24. D【解析】細節題。從最后一段第一、二句“計算機的變化如此迅速以至于今天的高科技計算機明天可能就落后了。高科技這個詞會變得如同計算機那樣常見和流行。”可知A項和C項正確;從第二段最后兩句可知B項正確。所以D項是正確答案。

  25. B【解析】主旨題。同第一題。

  26. B【解析】主旨題。全文圍繞著作弊的原因展開說明,并且在第三段中的society’s attitudes account for much of the increase in cheating.(社會態度說明了作弊現象上升的原因。)也具體指出作弊的原因。資料來源:31省市學位英語網www.31xuewei.com

  27. C【解析】細節題。最后一段“當利益很大而被抓住的機會很低時,作弊最有可能發生”。

  28. D【解析】細節題。由第二段第一句“你想得到某樣東西,但通過合法途徑又無法得到,你就會不惜犯罪或后悔并且寧愿冒著被抓的危險去得到它”可知D正確。

  29. A【解析】推斷題。倒數第二段大意為:過去大學生作弊被看作是極其嚴重的事情,即使不被永遠開除也會被停課一學期,而現在文理學院的政策是對學生作弊的科目以不及格記分,僅此而已。學生會想:反正也是不及格,為什么不作弊呢?所以A項“作弊廣為傳播是因為社會對此太容忍了”為正確答案。資料來源:31省市學位英語網www.31xuewei.com

  30. B【解析】詞匯題。flunk所在的句子意思為:反正也是不及格,為什么不作弊呢?所以B項fail“不及格”是正確答案。

  31. D【解析】推理判斷題。第二段后幾句描繪了過去的鄉村生活:你認識村中所有人而且村中所有人也認識你;在村中走著就可以去進行娛樂活動;家庭主婦全天在家操持家務;每晚為了節省煤和燈油很早就睡覺了。由此可見,現在的鄉村生活與過去不一樣。

  32. C【解析】細節題。第三段第四句“電和汽車使鄉村生活和城鎮生活幾乎一樣”。故選項C符合題意。

  33. A【解析】推斷題。由第二段后幾句(同第11題)可知過去的村民比現在的村民過著更簡樸的生活。資料來源:31省市學位英語網www.31xuewei.com

  34. D 【解析】語義題。原句there is no point whatever in talking any longer about “village life”.(因為鄉村生活與城鎮生活幾乎相同,談論鄉村生活就沒有什么意思了)。故D符合題意。

  35. A【解析】縱觀全文,尤其在最后一句“現在走在鄉村街道上的孩子比以前的孩子吃得更好,穿得更好,受教育更好,更健康,更可愛。”可以看出作者對鄉村生活是肯定態度的。因此選A。

  36. D【解析】Millions do it 指代的就是上句話:it is possible for ordinary people to make their homes on the equator.(對普通人來說在赤道上安家是可以的。)所以do it指代make their homes on the equator.

  37. B【解析】 答案在第一段中when traveling by air, it is really safer to fly over the North Pole than over the equator.(坐飛機旅行時飛越北極比飛越赤道更安全)。因此選擇B正確。

  38. C【解析】答案在第一段最后“地球上4000米的高空中就看不到云層,然而在熱帶,即使到了1萬8千米或2萬米的高空仍可能有壞天氣”。

  39. A【解析】第二段第一句“飛機在冷空氣中不像在熱空氣中上升得那么快。”所以A項正確。

  40. B【解析】答案在文章的最后一句“飛機在到達極地地區時,保持在一個恰當的高度上,它就無需上升,因為冷空氣使云層處在飛機的下方。”

  Part III Cloze

  41. A 【解析】 be made of的意思是“由…制成”,此處的made of作定語修飾rubber sidewalks;rubber sidewalks made of ground-up tires of cars and bikes意為“由碾碎的輪胎制作成的橡膠人行道”。

  42. B【解析】last持續、維持,此處的last long指“耐用,使用時間長”;stay逗留;保持;exist存在;survive幸免。

  43. C【解析】in turn的意思是“反過來,反之”,此處指數根和冰凍的天氣不會使橡膠板材開裂的情況反過來會減少因路面不平引起滑道的投訴。by turns輪流,交替;by return是個干擾項,英語中沒有這種表達方式;in return作為回報,作為報答。

  44. D【解析】make complaints against…是一個固定搭配,意思是“控告…,對…投訴”。

  45. B【解析】offer提供,此處指橡膠人行道為每年在美國被扔棄的大約兩億九千萬只輪胎提供了回收再利用之道。furnish給…配置,裝飾(新居);give給與;refer提交;談及,參考。

  46. A 【解析】thrown是過去分詞作定語修飾tires,意為“被扔棄的輪胎”,其它選項語法不符合此題的要求。

  47. D【解析】do此處代替前面提到的restrict,避免用詞重復。由于句中的concrete squares是復數,所以用do,不用does。

  48. C【解析】現在分詞adding與本句中的baking相呼應,在句中都作狀語,表示動作的伴隨和補充說明,其邏輯主語是rubber sidewalks,因此選C。

  49. A【解析】 available可得的,如:TV sets are available in any department stores.電視機在任何一家百貨公司都能買得到。accessible易接近的,易獲得的,如:Medicine should not be kept where it is accessible to children.藥品不應該放在兒童容易得到的地方。advisable明智的,可取的;achievable可完成的。根據句意選A,意為“橡膠板材有灰色和橙色兩種顏色可選”。

  50. D 【解析】residential neighborhood意為“居民住宅區”。

  Part IV Translate from English to Chinese

  51. 一項研究表明美國人喜歡使用簡短的回答,如“Yes”“No”“Sure”,或者使用非常流行的Yeah,而不使用較長的回答。

  52. 但是,在某種程度上,簡短的回答并不意味著美國人不禮貌或不友好。

  53. 然而,對于那些習慣于使用較長問候語的人來說,要習慣美國人的這種簡短的回答還要一段時間。

  54. 如果人們表揚他們或以一種極其禮貌的方式感謝他們,他們可能會很不舒服,不知道回答什么才好。

  55. 結果,你會發現美國人在接受禮物的時候會比較尷尬,特別是他們沒有東西回送給你的時候。

  Part V Writing

  Do “Lucky Numbers” Really Bring Good Luck?

  Some people take it for granted that some lucky numbers can bring them good luck. For instance, the so-called lucky number “8” is widely used now because it is sounded like “getting rich” in Chinese and is believed to bring good fortune.

  Yet many others don’t think so. They think that numbers have nothing to do with luck. They regard numbers simply as mathematic symbols for counting. They are anything but a mystery. They laugh at those who think numbers can bring good luck.

  I’m in favor of the latter opinion. I think our society is very modern now. We mustn’t count on the so-called lucky numbers to fulfill our wishes. Whether we can have good luck depends on ourselves. If we work hard, good luck will come to us.


成人高考

距離報考時間
還有

距離考試時間
還有

官方微信二維碼

手機端二維碼

国产免费一区二区三区在线观看_日韩av高清不卡_91精品在线免费观看_国产日产欧产精品推荐色_欧美精品一区二区在线观看_国产精品91免费在线_精品国产一区二区三区久久久_91中文精品字幕在线视频_97久久超碰福利国产精品…_激情伊人五月天久久综合
成人动漫一区二区在线| 欧美吞精做爰啪啪高潮| 一区二区三区精品在线| 韩国在线一区二区| 欧美日韩国产bt| 国产精品99久久不卡二区| 亚洲高清久久久| 欧美老肥妇做.爰bbww| 成人av在线播放网站| 日韩精品福利网| 国产精品欧美一区喷水| av亚洲精华国产精华| 亚洲欧美偷拍卡通变态| 亚洲成av人片在线| 一区二区三区 在线观看视频| 日本不卡视频在线观看| 亚洲在线一区二区三区| 色综合久久综合中文综合网| 亚洲日本丝袜连裤袜办公室| 亚洲日本乱码在线观看| 久久国产婷婷国产香蕉| 久久av资源网| 亚洲免费在线电影| 天堂va蜜桃一区二区三区 | 亚洲日本va在线观看| 日韩欧美国产一区二区三区| 日韩一区二区三区电影在线观看| 欧美zozo另类异族| 国产精品蜜臀av| 亚洲国产精品一区二区尤物区| 92国产精品观看| 国产亚洲精品中文字幕| 在线亚洲一区二区| 国产三级精品三级| 在线观看不卡一区| 粉嫩一区二区三区在线看| 亚洲黄色小说网站| 色伊人久久综合中文字幕| 国产精品正在播放| 日精品一区二区三区| 欧美亚洲国产怡红院影院| 99久久精品免费| 国产老妇另类xxxxx| 精品亚洲免费视频| 国产91清纯白嫩初高中在线观看| 一区二区三区四区精品在线视频| 国产精品全国免费观看高清 | www.亚洲精品| 成人性生交大合| 毛片基地黄久久久久久天堂| 天堂资源在线中文精品| 美女视频一区二区三区| 国产精品1区2区3区| 波多野结衣中文一区| thepron国产精品| 欧美日免费三级在线| 在线成人免费观看| 欧美激情在线观看视频免费| 国产精品视频免费| 亚洲尤物视频在线| 激情六月婷婷久久| 在线观看国产日韩| 精品国产污污免费网站入口| 亚洲欧洲性图库| 婷婷开心激情综合| 97se亚洲国产综合自在线不卡| 99精品欧美一区二区蜜桃免费 | 午夜精品福利视频网站| 久久99热这里只有精品| 欧美日韩另类一区| 亚洲美女在线一区| 成人小视频免费观看| 精品国产不卡一区二区三区| 久久久久久久一区| 午夜不卡在线视频| 91美女蜜桃在线| 91精品国产综合久久精品图片 | 国产亚洲va综合人人澡精品| 日韩国产精品久久久| 91免费观看在线| 精品污污网站免费看| 亚洲在线免费播放| 欧美亚洲日本国产| 亚洲欧美日韩国产手机在线| 色综合中文字幕国产| 精品久久久久久久久久久久久久久 | 粉嫩av一区二区三区在线播放 | 欧美乱妇23p| 日本亚洲最大的色成网站www| 日韩欧美国产电影| 国产91综合网| 精品99999| 国产在线视频精品一区| 日韩欧美一级二级三级| 奇米四色…亚洲| 欧美日韩久久一区| 亚洲国产精品传媒在线观看| 亚洲激情欧美激情| 一区二区三区欧美亚洲| 成人一区二区三区视频在线观看| 久久久一区二区| av中文字幕在线不卡| 日韩av中文字幕一区二区| 久久免费午夜影院| youjizz久久| 麻豆精品一区二区av白丝在线| 中文字幕欧美国产| 欧美日本在线看| 亚洲精品免费在线| 久久这里只有精品视频网| 99久久久久免费精品国产 | 一区二区三区精密机械公司| 精品国产乱码久久| 99久久免费视频.com| 经典三级一区二区| 欧美videossexotv100| 在线欧美一区二区| 日本不卡的三区四区五区| 日韩免费看网站| 欧美日韩免费在线视频| 久久精品国产久精国产| 国产精品国产三级国产普通话99| 成人白浆超碰人人人人| 亚洲精品综合在线| 亚洲欧洲日韩在线| 日韩欧美亚洲国产精品字幕久久久 | 国产一区欧美日韩| 国产精品88888| av欧美精品.com| 91麻豆成人久久精品二区三区| 欧美自拍偷拍午夜视频| 欧美日韩不卡视频| 26uuu国产在线精品一区二区| 久久久久国产免费免费| 国产丝袜欧美中文另类| 亚洲乱码日产精品bd| 亚洲制服丝袜av| 国产在线精品一区在线观看麻豆| 不卡av免费在线观看| 337p亚洲精品色噜噜噜| 99re6这里只有精品视频在线观看| 91久久精品日日躁夜夜躁欧美| 欧美精品123区| 久久精品免视看| 亚洲理论在线观看| 免费高清在线一区| 欧美综合在线视频| 中文字幕在线观看不卡| 丝袜亚洲另类丝袜在线| 韩国女主播一区| 在线观看国产91| 国产日韩欧美制服另类| 久久国产三级精品| 91精品国产综合久久香蕉麻豆| 欧美亚洲动漫精品| 亚洲国产精品久久久久秋霞影院 | 日韩欧美在线1卡| 一区二区三区精品视频| 国产一二三精品| 国产色产综合产在线视频| 国产在线观看一区二区| 国产欧美视频在线观看| 丁香五精品蜜臀久久久久99网站| 精品久久免费看| 国产成人综合亚洲91猫咪| 日韩一区在线免费观看| 91麻豆自制传媒国产之光| 曰韩精品一区二区| 欧美日韩国产在线播放网站| 日韩美女一区二区三区四区| 国产精品成人网| 在线欧美小视频| 国产综合久久久久久久久久久久| 国产无人区一区二区三区| 欧美三级电影在线观看| 麻豆免费精品视频| ...av二区三区久久精品| 欧美日韩一区二区三区不卡| 日韩精品电影一区亚洲| 国产精品二三区| 欧美日韩一区高清| 久久se精品一区精品二区| 亚洲精品乱码久久久久久日本蜜臀| 9191久久久久久久久久久| k8久久久一区二区三区| 国产精品美女久久久久久久| 男女男精品视频网| 国产欧美一区视频| 欧美美女bb生活片| 欧美亚洲日本一区| 欧美伊人久久大香线蕉综合69 | 欧美丰满美乳xxx高潮www| 国产成a人亚洲精| 日本不卡一区二区三区 | 国产美女av一区二区三区| 久久疯狂做爰流白浆xx| 综合久久国产九一剧情麻豆| 欧美一区二区视频在线观看2020| 91老司机福利 在线| 欧美揉bbbbb揉bbbbb|